Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi Polo Pouzdan, udoban i sportski.

Pouzdan, udoban i sportski. Sportski i upečatljiv dizajn otvara brojne opcije za prilagođavanje. Enterijer Pola je takođe i unapređen: sada posjeduje i odeljak za odlaganje mobilnog telefona sa opcijom induktivnog punjenja kao i infotainment sisteme sa do 20,3 cm (8 inch) displejima

Start Video

Dizajn i oprema Novi Polo: sa svojim jasnim stilom i elegantnim linijama, pravi savršen balans dizajna i funkcije. Osvaja obožavaoce svojom udobnošću, sigurnošću i savremenim dodacima. Ukratko: voljećete da vozite Polo.

Spoljašnjost
Unutrašnjost
Osvjetljenje
Točkovi

Pokažite samouvjerenost.

Novi Polo stvara nepogrešiv i sportski utisak. Sa svojim dugačkim poklopcem motora, prednji dio se čini dinamičnijim a takođe I prostranijim, zahvaljujući horizontalnim linijama. Njegova sportska pojava i kompaktne dimenzije obećavaju maksimalno uživanje u vožnji.

Više prostora za Vaš komfor.

Istaknute karakteristike unutrašnjosti novog modela Polo uključuju ambijentalno osvetljenje, sjedišta sa opcijom lumbalne podrške i nove dekorativne elemente. Polo je, takođe, i veći, što znači više prostora za vozača, suvozača i putnika koji se voze pozadi.

Da li ste spremni za tako puno svijetlosti?

Užitak u ovom fenomenu: novi Polo se može pohvaliti dnevnim svijetlima i halogenim prednjim svijetlima koja su standardna, koja daju jedinstveni izgled. Na zahtjev, moguće je unaprijediti sportski izgled vašeg Pola sa LED prednjim i LED zadnjim svijetlima u zadnjoj svijetlosnoj grupi.

Dobro izgleda za Vas: ponuda točkova za novi Polo

Odgovarajući točkovi za vaš novi Polo su stvar ukusa. Možete izabrati čelične ili aluminijumske naplatke da biste dodali lični pečat vašem Polu.

Galerija

Istaknuti detalji iz različitih uglova.

Istaknuti detalji iz različitih uglova.

Infotainment Bilo da morate da obavite poziv, želite trenutnu informaciju o saobraćaju, želite da dođete na svoju destinaciju koristeći sistem za navigaciju ili jednostavno želite da slušate muziku- vaš Polo nudi brojne opcije za korišćenje moderne tehnologije na prikladan i jednostavan način.

Radio
Navigacija
Telefon
Car-Net

Ako želite možete ga koristita samo za slušanje muzike.

Da li volite da slušate muziku dok vozite, ali takođe želite da ostanete dobro informisani uživajući u komforu prve klase? U tom slučaju bićete zadovoljni sa dva radio uređaja u ponudi.

Odaberite skretanja vredna putovanja.

Ponekad direktna ruta nije uvek i najbolja. Izbegnite gužve u saobraćaju i otkrijte nove destinacije sa opcionim "Discover Media" navigacionom funkcijom sa Car-Net konekcijom.

Olakšava komunikaciju.

Kažite šta mislite- ali vas molimo da dok to činite držite obije ruke na volanu. Novi Polo nudi opcioni "Comfort" interfejs za mobilni telefon.

Povezani sa svime što Vam je važno.

Da li je vaš pametni telefon uvek online? Zašto ne i u automobilu? Car-Net vodi novi Polo na informacioni autoput. Brojne nove pogodnosti za vas. Uskoro više nećete željeti da budete bez bogatstva informacionih usluga.

Sistemi asistencije Inteligentni sistemi pomoći vozaču u vašem Polu pružaju poboljšanu udobnost vožnje i mogu vam pomoći da se izborite sa kritičnim situacijama ili da ih čak i izbjegnete. Čak i ako ne primijetite ovu tehnologiju, dobar je osjećaj samo znati da je tu.

Bezbjednost zahtjeva mnogo pomoćnika.

Bezbjednost

Nekada se neočekivane stvari mogu dogoditi. Novi Polo može biti korisan.

 

Vožnja

Molimo vas da se ne raspravljate oko toga ko će voziti.

Biće vam zadovoljstvo da vozite novi Polo. Ovi praktični sistemi pomoći vam takođe mogu pomoći da se mnoge stvari olakšaju. Priuštite sebi malo opuštanja na dužim putovanjima ili dozvolite svom vozilu da vam pomogne u saobraćaju.

Parkiranje

Vožnja je zabavna a sada i parking može biti zabavan takođe.

Parkiranje može postati pravi test strpljenja. Koliko je dobro znati da vam opcioni sistem pomoći pri parkiranju u novom modelu Polo može pomoći da parkirate vaše vozilo sa lakoćom.

Komfor Bićete zadivljeni koliko je udobna vožnja u vašem novom Polu. Na dužim putovanjima, sada možete udobno da sjedite i da brinete o svojim leđima zahvaljujući njegovoj udobnoj opremi. Individualno podesite željenju unutrašnju klimu zahvaljujući opcionom “Climatronic” klima uređaju.

Omogućuje vam da vidite tačno one informacije koje želite.

Active Info Display

Analogno je zastarjelo. Na zahtjev možete zamjeniti tradicionalnu instrument tablu visoko rezulucionim ekranom. Inovativni i moderan Aktivni info displej na instrument tabli daje vam mnogo više informacija od brzine i i nivoa goriva u rezervoaru.

Komforna sjedišta
"Climatronic" klima uređaj
Panoramski klizno/podizni krov
Keyless Access

Poželjećete da ostanete u sjedištu sa ovim nivoom udobnosti.

Bez obzira da li idete na duže ili kraće destinacije- uvijek ćete se udobno smjestiti u vašem novom Polu. Ergonomska sjedišta, koja su standardna, paziće na vaša leđa tokom putovanja, a toliko su udobna da ćete zaboraviti da sjedite u automobilu.

Stvorite idealnu mikroklimu za vaše putovanje.

Previše toplo, previše hladno ili nešto između? Pronalaženje idealne temperature može biti veoma teško. Posebno ako putujete sa nekoliko putnika. Opciona klima za dvije zone, u vašem Polu, ove rasprave ostavlja u prošlosti.

Sunce, vetar i drugo: krovni prozor ima mnoge funkcije.

Uživajte u prelepom pogledu: zahvaljujući panorama podizno/pokretnom krovu, jasno možete videti nebo i sunčevu svetlost a prijatan vazduh može ući u vaš Polo.

Otvorite vrata kao magijom.

Jednostavno ulazite bez ključeva u ruci. Neophodno je samo da ga nosite sa sobom, zahvaljujući opcionom "Keyless Access" sistemu za zaključavanje i pokretanje. Tada možete i upaliti motor bez ključa jednostavnim pritiskom na dugme.

Tehnologija Moderna tehnologija motora u vašem Polu karakteriše ekomičnost, veliki obrtni moment i snaga. Prava stvar ako volite vožnju i vozite mnogo, ali želite da smanjite potrošnju.

Profili vožnje
Start-Stop-Sistem

Novi Polo se prilagođava vašem stilu vožnje.

Da li više volite da vozite ekonomično ili na sportski način? Ili je komfor više u vašem stilu? Sa opcionim izbornim profilom vožnje, možete prilagoditi ponašanje vozila svom ličnom stilu vožnje trenutnim uslovima na putu i uslovima saobraćaja.

Kočenje generiše energijju.

Ostavljanje upaljenog motora na semaforu nepotrebno troši gorivo. Tako da start/stop sistem isključuje motor kada sklonite nogu sa gasa. Međutim, kada kočite, sva oslobođena energija se vraća akumulatoru i tamo se čuva.

Individualizacija Odaberite vaš dizajn iz brojnih paketa i prilagodite svoj Polo jedinstvenim potrebama. Mali detalji vašem Polu mogu dati karakter i pretvoriti ga u modernog saputnika.

"Style"-Paket

Pružite svom Polu transformaciju.

Unaprijedite unutrašnju opremu vašeg Pola opcionim "Style" paketom. Pored udobnih sportskih sjedišta i tamnih presvlaka, visoko kvalitetnim dodacima, kao što su sjajno oslikani dekorativni elementi, aplikacije od veštačke kože i sivi dekorativni šavovi, stvaraju zapanjujući enterijer.

 

Dekor Paket

Izaberite jedinstven izgled vašeg enterijera.

Dekor paket ispunjava sve vaše jednistvene zahtjeve: izaberite jednu od tri kolorne teme. Komandna tabla i drugi elementi sada su dostupnu u različitim bojama.

Vaš sljedeći korak.