Parkiranje nikada nije bilo lakše.

Parkiranje.

Ako iznenada treba da smanjite brzinu, kočnica vašeg vozila bi trebalo da reaguje efikasno i bez kašnjenja. Elektromehanički pojačivač sile kočenja poboljšava vožnju sa asistencijom - sa impresivnim prednostima:

·         Opcionalni automatski sistem za regulisanje odstojanja ACC reaguje na komforniji način. Aktiviranje kočnice moguće je finije dozirati pomoću elektromehaničkog pojačivača sile kočenja

·         U kombinaciji sa sistemom "Front Assist" sa prepoznavanjem pješaka vaš put kočenja može biti značajno kraći.1 Na taj način se smanjuje opasnost od udesa sa pješacima i snižava se brzina udara.  

 

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team