Visoka rezolucija i interaktivno.

Digitalni kokpit.

Opcionalni digitalni kokpit na posebno pregledan način će Vam prikazati važne informacije u visokoj rezoluciji na displeju veličine 26 cm (10,25 cola). Pored velike gustine piksela, intenzivnijih boja i dobre osvetljenosti, kao i većeg kontrasta, on nudi mogućnost da izaberete različite prikaze. Po Vašem izboru će Vam biti prikazani dodatni podaci, uz klasične sadržaje kao što su brojač obrtaja, brzinomer i brojač kilometara.

Na multifunkcionalnom upravljaču i preko Infotainment sistema možete izabrati, koje informacije želite da vidite: po potrebi, na primjer, mogu biti prikazani detaljni podaci o vožnji, navigaciona karta na cijelom displeju ili optički prikaz Vaših sistema za asistenciju u vožnji. Na cijeloj površini ekrana mogu biti prikazane i informacije o nazivu pesme koja se upravo pušta preko Vašeg MP3 plejera, ili ime kontakta, sa kojim upravo razgovarate. Ili možete da izaberete kombinaciju npr. navigacione karte i medijskog prikaza.

Preko Infotainment sistema možete da konfigurišete do tri prikaza, da ih memorišete i da vršite njihov izbor pritiskom tastera na multifunkcionalnom upravljaču. Dodatno Vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovdje se na uobičajeni način prikazuje multifunkcionalni prikaz između brzine i broja obrtaja motora

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi Passat. Iskoristite najviše od vremena, kojeg nemate.

Start Video