VW Arteon: Zvuk

 

Serijski radiouređaj "Composition Media" obuhvata osam zvučnika, FM radio i CD jedinicu koja muziku reprodukuje u MP3, AAC i WMA formatu. Otvor za SD karticu, AUX-IN i USB interfejs osim toga nude dodatne mogućnosti za unos podataka. Svoj mobilni telefon jednostavno povežite putem bluetooth veze. Sistem je opremljen korisnim senzorima pokreta: ako se prst približi polju za rukovanje na ekranu, to se polje prikazuje uvećano. Rukovanje na taj način postaje još jednostavnije i sigurnije.

U vašem Arteonu po želji možete uživati u digitalnom radioprijmu DAB+. Tako su omogućene aktuelnije saobraćajne vijesti kao i raznovrsan izbor radio stanica, muzika, vrijeme i još puno toga. Mogu se prikazati čak i grafički prikazi kao što su planovi grada ili animacije.

Opcioni zvučni sistem "DYNAUDIO Confidence" precizno je prilagođen unutrašnjosti i dolazi sa okružujućim zvukom, dvanaest zvučnika uključujući središnji zvučnik i subwoofer i ukupnom snagom od 700 W,  svim putnicima nudi fantastičan doživljaj zvuka i optimalan zvuk koji se može individualno prilagođavati.

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi