Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon. Ljepota svim čulima.

Produkt-Film

Start Video

Oduzima dah.

Aerodinamičan profil, bočni prozori bez okvira, upečatljiv dizajn zadnjeg dijela - novi Arteon ne impresionira samo na prvi pogled. Posebnu pažnju privlače bočni prozori bez okvira, koji kao klasično obilježje fastback-automobila odišu posebnom elegancijom. U R-Line opremi očekuju vas dodatni elementi koji naglašavaju dinamiku eksterijera i prepoznatljivi su po "R-Line", oznaci C na prednjem braniku i 20" naplacima od lakog metala.

Galerija

Doživite istaknute detalje novog modela Arteon iz različitih perspektiva.

Doživite istaknute detalje novog modela Arteon iz različitih perspektiva.

Novi Arteon: 360°

Dizajn

Spoljašnjost

Fascinantan dizajn.

Volite sportski osećaj kupea, ali ne želite da žrtvujete udobnost i prostranost u vožnji? Dopustite da vam predstavimo novi Arteon: dinamičan estata iz svakog ugla.

Ambijentalno osvjetljenje

Uvijek odlična atmosfera.

Izaberite kakva će atmosfera da vlada u vašem Arteonu - pritiskom na dugme. Individualno podesite ugođaj opciono dostupnim ambijentalnim osvjetljenjem unutrašnjosti vozila i stvorite jedinstvenu atmosferu. Potpuno jednostavno, pritiskom na dugme.

Dizajn svjetla

Uzbudljiv dizajn svjetala za optimalnu vidljivost.

Inovativni koncept LED-osvetljenje savršeno oslikava srž novog Arteona: savremen i uzbudljiv dizajn, praktičan i funkcionalan u svakoj situaciji.

Unutrašnjost

Dobrodošli u visoku klasu.

Beskompromisnu pojavu novog Arteona doživjećete već pri prvom ulasku u vozilo. Uživajte u serijski dostupnoj opremi koja nudi vrhunski osjećaj u vožnji, kao što su udobna sjedišta, kvalitetni materijali i prostranost duž cijelog vozila.

Komfor

Sjedišta

Vaše mjesto u wellnesu.

Na izrazito kvalitetnim vrhunskim komfornim sjedištima novog Arteona svaka vožnja će postati pravi sportski opušteni užitak.

Ekrani

Uvijek pregledno.

Uvijek u toku - sa inovativnim instrumentima Active Info Display i Head-up ekran.

Klima uređaj

Uživajte u sopstvenoj klimatskoj zoni dok putujete.

Klima uređaj "Air Care Climatronic" sa 3-zonskom regulacijom temperature omogućava putnicima da nezavisno podese individualnu temperaturu koja im odgovara.

Komforna akustika

Snaga u tišini.

Poseban užitak u novom Arteonu predstavlja izuzetno tiha atmosfera. Dobro izolovani prozori gotovo u potpunosti eliminišu zvukove vjetra tokom vožnje.

Infotainment

Navigacija

Navigacija može biti tako komforna.

Opciono dostupni navigacioni sistem "Discover Media" pomaže vam da u novom Arteonu pronađete najbrži, najkraći i najefikasniji put do svog cilja.

Car-Net "Security & Service"

Vaša podrška u svakom trenutku.

Nezavisno, da li se radi o količini goriva u rezervoaru, kilometraži ili napomenama za sljedeći inspekcijski servis: sa uslugama Car-Net "Security & Service" imaćete pregled nad brojnim relevantnim podacima vašeg vozila - sasvim jednostavno putem web portala. A usluge vam mogu biti korisne i tokom vožnje.

 

Telefon

Sa obe ruke na upravljaču, telefonirajte sigurno.

Nemojte da propustite nijedan razgovor i budite skoncentrisani na saobraćaj. Udobno telefoniranje tokom vožnje.

Online

Dobro umreženi.

Internet u automobilu u Volkswagenu se zove Car-Net. Iza tog naziva kriju se praktične usluge i korisne aplikacije.

Zvuk

Put svijetom zvuka.

Odlično zvuči: novi Arteon serijski je opremljen radio uređajem "Composition Media" čije je rukovanje izuzetno jednostavno zahvaljujući serijskim senzorima pokreta.

Efikasnost

Motori

Unapređen pogon.

Ispod poklopca motora novog modela Arteon više efikasnih motora i mjenjača omogućava maksimalnu dinamiku.

XDS

Veći užitak. Manji rizik.

Sa elektronskom blokadom diferencijala XDS više ćete uživati u vožnji na vijugavim putevima. Budući da se na njemu stvara kočioni pritisak, uklonjena je mogućnost da točak sa unutrašnje strane zavoja prokliiza.

Profili vožnje

Prilagodljiv vašem načinu vožnje.

U novom Arteonu putujete istovremeno dinamično i ekonomično.

Progresivni upravljač

Veća dinamika vožnje sa manje pokreta upravljačem.

Osetite napredak vlastitim rukama. Poboljšano ponašanje upravljača zahvaljujući progresivnom upravljaču može se pokazati neprocenjivim u svakodnevici.

Sistemi asistencije

Parkiranje

Povećajte svoje mogućnosti.

Novi Arteon znatno će vam olakšati parkiranje pošto već ima serijski ugrađenu pomoć pri parkiranju. Osim toga možete da se odlučite i za podršku upravljanju pri parkiranju "Park Assist". Ona u okviru granica mogućnosti sistema procjenjuje da li vaš Arteon može da stane na određeno parkirno mjesto.

 

Vožnja

Vožnja za prediktivnom podrškom.

Nezavisno od toga da li se nalazite u nepreglednom gradskom saobraćaju ili u saobraćaju sa čestim zaustavljanjima i kretanjima - Arteon će vam pružiti podršku inovativnim sistemima podrške. Dobar je osjećaj kada ste u zahtjevnim situacijama u saobraćaju korak ispred ostalih.

Svjetla

Odlika: očigledno.

Inovaciona snaga novog Arteona ogleda se i u njegovim svestranim opcijama svjetala. LED glavna svjetla sa svjetlima za dnevnu vožnju u vizualno impresivnom obliku hromiranih krila dio su serijske opreme.

Slučaj potrebe

Vaša pomoć u najgorim situacijama.

Opcioni sistem podrške "Emergency Assist" preuzima upravljanje vozilom u hitnom medicinskom slučaju. On se aktivira kada sistem ne registruje nikakvu aktivnost vozača.

 

Zastoj

Komforno u stani-kreni saobraćaju.

Opciona podrška kod saobraćajnog zastoja koristi pouzdane funkcije poput automatske regulacije udaljenosti ACC i podrške zadržavanja vozila u kolovoznoj traci Lane Assist kako bi omogućila ugodnu vožnju u koloni.

Vaš sljedeći korak.