Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Van modeli Fleksibilni i prostrani

Svestrani, savremeni i razvijeni otmenim jezikom oblika: vanovi marke Volkswagen ne samo što nude maksimalan komfor na svim redovima sjedišta i fleksibilne koncepte prostora, već jednostavno imaju i dizajn koji oduzima dah. Svejedno da li sami ili sa porodicom - u njemu ćete naći Vaš automobil iz snova.

Golf Sportsvan

Harizmatičan sportski duh

Snažniji i superiorniji: sportska silueta vana je izdužena i opružena, sa velikim vratima i dinamičnom bočnom linijom. Sportska linija ramena zajedno sa ivicom svjetla harmonično prelazi na zanji dio vozila sa dvodjelnim zadnjim svjetlima. Izdašna primjena stakla u zadnjem djelu podvlači jedinstveno elegantnu liniju modela Golf Sportsvan i nudi optimalnu preglednost.  

-> Golf Sportsvan
-> Golf Sportsvan Rabit

Touran

Svakodnevica može da bude tako lijepa

Uvjerljiva agilnost i široka funkcionalnost: Touran nudi mnogo prostora sa kompaktnim spoljnim dimenzijama. Sveobuhvatna harizma sa samopouzdanjem ima velike neprekidne staklene površine, snažnu siluetu i blago nagnutu liniju krova na zadnjoj strani, što naglašava njegovu dinamičnost. Ali njegov vanvremenski dizajn eksterijera služi jednoj svrsi: da vam pruži što više prostora za sve što vam je važno u svakodnevnom životu.

 

-> Na model