Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Tiguan SUV vozila marke Volkswagen

SUV vozila marke Volkswagen su izuzetno dinamična i u svakom pogledu briljiraju sportskim duhom. Svejedno da li u gradu ili na putevima sa zastorom: povišen položaj sjedenja, opcioni pogon na svim točkovima 4MOTION i raznovrsni serijski ili opcioni sistemi podrške za vozača obećavaju najviši komfor putovanja.

Tiguan

Izuzetno moćan dizajn

Dinamične proporcije, prednji dio snažnog izraza i zadnji dio naglašene snage - i pored kompaktnih dimenzija, novi Tiguan nije moguće previdjeti. Jasan jezik oblika izražajne maske hladnjaka nastavlja se u vidu siluete pune samopouzdanja. Karakterističnim pružanjem linija bočne strane su dodatno naglašene. Njegova spoljašnjost zrači snagom i klasom − odgovarajuća kombinacija za život pun mogućnosti.

-> Na model

Touareg

Najveći SUV marke Volkswagen

Svojim naprednim dizajnom Touareg garantuje moćne performanse kako na putu, tako i na terenu. On je uvjerljiv do najmanjeg detalja sa jasnim i jedinstvenim jezikom dizajna. Njegov prednji dio blista sa kompaktnom maskom hladnjaka, markantnim odbojnicima i moderno oblikovanim svjetlima za maglu. Zahvaljujući novodizajniranom odbojniku i difuzoru kao i izoštrenoj Tornado liniji na poklopcu prtljažnika, kod moćnog zadnjeg dijela se osjeća optički napredak. 

-> Na model