Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

ID. Buzz. Svuda kao kod kuće.

Oblikovati budućnost mobilnosti za nas označava jedno: električnu mobilnost za sve. Sa najvišim stepenom slobode, oduševljenja i jedinstvenosti. Mi stvaramo automobile koji pokazuju ko su ljudi koji ih voze. I kako oni žive. Zato radimo na velikim idejama i malim detaljima koji budućnost mahom čine boljom za sve.

Bez obzira na to je li riječ o malom automobilu, SUV-u ili limuzini - naši ID. modeli savršeno su prilagođeni vašim zahtjevima i odražavaju vaš jedinstven pogled na svijet. Baš poput koncept vozila ID. Buzz. Sa ovim električnim monovolumenom vraćamo ikonu Bullija nazad u budućnost. I dajemo vam još više slobode kako biste mogli da otkrivate svijet. Kako biste i dalje bili pustolov. Bez obzira na to gdje se u određenom trenutku nalazite. Budući da je kod modela ID. Buzz riječ o koncept studiji, ipak ćete morati da pričekate još neko vreme na serijski model. Ali iščekivanje je dio radosti, kao što je opšte poznato.

Start Video

ID. Buzz. Budući da je opremljen našim najboljim idejama, on iznova definše ono što automobil danas može da bude: putokaz, mobilni dom i prostor za kreativnost. Po želji će ID. Buzz poznavati vaše omiljene pjesme. I znaće kako da vas najbolje podrži tokom vašeg putovanja. Na primjer sa svojim varijabilnim konceptom prostora i velikim prostorom za vašu porodicu i vaše pustolovine. Odvezite se u prirodu i jednostavno u njoj prenoćite. Sa AR head-up ekranom sa lakoćom ćete pronaći i najudaljenija mjesta. Iznenada osjetite vjetar i more. Bude se sjećanja. Baš poput očiju modela ID. Buzz kada vas lično pozdravi svojim inteligentnim LED glavnim svjetlima.


ID. Buzz marke Volkswagen prijatelj je porodice. I saputnik u stresnoj svakodnevici. Ovaj električni automobil nudi jednostavno sve što vaš život čini lakšim: savremenu udobnost, potpuno nov dizajn unutrašnjosti i uskoro, potpuno automatizovani mod vožnje. Tako ćete vi kao vozač postati suvozač. I imaćete slobodu da radite stvari koje vas nadahnjuju.

Velike pustolovine u prtljažniku.


Prostorno čudo

Kako biste u svom modelu ID. Buzz ostali fleksibilni, mi smo pazili na optimalno iskorišćavanje prostora. Prostrani prtljažnik nudi pregršt mesta za velike ideje. A ako želite, u unutrašnjosti ćete u samo nekoliko poteza stvoriti još više prostora za odlaganje. I to sasvim jednostavno zahvaljujući fleksibilnom konceptu sjedišta. 


Napredna tehnologija za nove puteve.


AR-Head-Up ekran

ID. Buzz je revolucionaran. Njegov AR head-up ekran projektuje navigaciju na kolovoz pravo ispred vozila. A zahvaljujući projekciji proširene stvarnosti (Augmented Reality) vidjećete strelice za usmjeravanje upravo u onom smjeru kojim ćete voziti. Tako ćete uvijek stići na svoje odredište, a da svoj pogled ne skrećete sa kolovoza.


Odličan pogled na sve što je važno.


LED oči

Umjesto tipičnih okruglih glavnih svjetala ID. Buzz raspolaže inteligentnim LED "očima" koje interaktivno komuniciraju sa vozačem i putnicima. Ako, na primjer, želite da skrenete, njegova glavna svjetla uperiće svoj snop u željeni smjer. A kada ID. Buzz prepozna pješake i bicikliste na ivici kolovoza, čak će ih pogledati i svjetlosnim signalima suptilno skrenuti njihovu pažnju na sebe. Prilično prediktivno, zar ne?


Ponovni izum točka.


Touchpad

ID. Buzz se vrlo jednostavno vozi jer je sve intuitivno usmjereno na vas. U njegovom kokpitu više nema tastera. Zahvaljujući dodirnoj površini na upravljaču dovoljan je lagan dodir za rukovanje njegovim funkcijama. Jednostavno kratko dodirnite površinu na upravljaču i sjedeća pustolovina može da počne.