Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Sada možete.

Novi ID.3 1ST

Revolucija umjesto evolucije.

S modelom ID.3 započinje nova era električne mobilnosti. Osjetite performanse električnog doba. Doživite revolucionaran dizajn i domete spremne za svakodnevicu. Budućnost je spremna. Dakle, uđite i rezervišite jedan od modela iz ekskluzivne posebne edicije: ID.3 1ST.

Performanse: puni obrtni moment od samog početka.
Domet: do 420 km električnog dometa (WLTP2) .

Informacije

Rezervišite model iz ekskluzivne posebne edicije ID.3 1ST.

  • Budite među prvima koji će voziti i doživeti novi ID.3 1ST
  • Osigurajte ograničenu posebnu ediciju sa ekskluzivnim elementima dizajna
  • Primajte novosti i aktuelnosti o električnoj mobilnosti i novom modelu ID.3 1ST pre drugih

 Istaknuti detalji modela ID.3 1ST

 Ovdje ćete moći redovno da otkrivate nove istaknute detalje koje ID.3 1ST čine inteligentnim odgovorom na izazove budućnosti. Znatiželjni ste? Onda pogledajte šta vam nudi novi ID.3 1ST

Napredak kroz održivost
Obrtni momenti ispunjeni radošću
Beskrajna zabava u vožnji
Električna mobilnost za sve
Start Video

Napredak kroz održivost

Ništa nije fascinantnije od budućnosti. Nove tehnlogije pružaju nam nove mogućnosti. Istovremeno se suočavamo sa velikim izazovima. Zato je ID.3 1st temeljno redizajniran i potpuno električan. A pre svega, on je održiv. One je naše prvo vozilo koje treba da se stavi na raspolaganje kupcima. U potpunosti je klimatski neutralno zahvačljujući smanjenju emisije CO2. Neizbežne emisije CO2 nadoknadiće se projektima klimatske zaštite.

Start Video

Obrtni momenti ispunjeni radošću

ID.3 1ST predstavlja jedinstven električan doživljaj vožnje. Puni obrtni moment od samog početka, dosledno dinamično ubrzanje i performanse od kojih će vam srce brže kucati. da bi ste to doživeli potrebno je samo da ga provozate.

Start Video

Beskrajna zabava u vožnji

Posebni modeli ID.3 1ST dostupni su sa baterijom (62 kWh, netto) Serijski model će biti dostupan u čak tri varijante sa malom baterijom (48 kWh, netto) domet je do 330 km (WLTP2) sa velikom baterijom (82 kWh, netto) moguć je domet do 550 km (WLTP2) Tako da je za svaki cilj dostupan odgovarajući model.

Start Video

Električna mobilnost za sve

Serijski model linije ID. nude revolucionarnu električnu mobilnost sa najsavremenijom tehnologijom. Posebna edicija modela ID.3 1ST sadrži ekskluzivne elemente dizajna, veću bateriju i povećani domet. Kako bi sve veći broj ljudi mogao da sazna kakva je ona stvarno: mobilnost budućnosti.