Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

ID. Porodica Budućnost elektromobilnosti.

Naš odgovor na izazove sutrašnjice. ID. Porodica nudi sve što možete očekivati od električne mobilnosti u budućnosti: ona je električna, efikasna i oslobođena emisija - a time i rješenje za naše sve mobilnije i urbanije društvo.

ID. Buzz (Concept Car): Svuda kao kod kuće.

Sa modelom ID. BUZZ marka Volkswagen vraća Bullija u budućnost. Sa naprednom tehnologijom i varijabilnim konceptom prostora za najviši stepen slobode oduševljavaće vozače i u budućnosti. Ikona sa karakterom, za ljude sa karakterom.

ID. Crozz (Koncept vozilo): Spreman kao i vi.

Kada biste mogli iznova da izmislite mobilnost, kako bi ona izgledala? Razvili smo konceptualno vozilo, koje elektrifikuje svakodnevicu. Električni crossover model ID. CROZZ marke Volkswagen nudi veliki domet i zabavu tokom vožnje za sve one koji su kod kuće u prirodi i gradu. Da li spremni?

ID. Vizzion (Koncept vozilo): Vizija električne mobilnosti.

Najbolji način proricanja budućnosti je stvaranje. Kao što je to slučaj sa modelom ID. VIZZION marke Volkswagen - naša vizija limuzine iz najvišeg segmenta vozila koja inteligentno objedinjuje progresivan dizajn i revolucionarnu tehnologiju.

Jedan modul. Puno modela. Bez obzira da lie se o gradskom vozilu, SUV ili vozilu sa 7-sedišta – modularna električna paltforma (MEB) nudi sve ono što biste i očekivali od elektromobilnosti budućnosti. Očekuje vas više prostora, fleksibilnosti, udobnosti i dinamike. Ili jednostavnije: potpuno novi oblik mobilnosti.