VW Golf: Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje koristi dokazane funkcije poput ACC i asistenta za kolovozne trake Lane Assist kako bi osigurao komfornu vožnju u uslovima saobraćajnih gužvi. Vaš Golf će pratiti vozilo ispred  i automatski kontrolisati ubrzanje i kočenje u granicama mogućnosti sistema. Vozilo ostaje u kolovoznoj traci.

Opcioni Emergency Assist. automatski se aktivira kada je detektovana neaktivnost vozača i pored upozorenja koja se emituju. Sistem pokušava da reaktivira vozača kao i da upozori putnike i druge učesnike u saobraćaju pomoću zvučnih, svetlosnih i mehaničkih upozorenja. Ako vozač i dalje ne reaguje, sistem će zaustaviti vozilo kontrolisanim manevrom. Ovaj sistem omogućava da se preduprede kritične situacije u granicama mogućnosti sistema.

Traffic Jam Assist i Emergency Assist. su deo paketa asistencije vozaču.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team