VW Golf.

Unutrašnjost.

Unutrašnjost novog modela Golf prosto Vas izaziva da sednete što pre i ne ustajete do trenutka kada stvarno morate. Zahvaljujući izdašnim proporcijama, ostvaren je dovoljan prostor za noge i spreda i pozadi. Unutrašnjost je prepoznatljiva po visokom kvalitetu materijala i velikom broju inteligentnih rešenja i detalja. Ovo podrazumeva npr. ergonomska sedišta, prostran prtljažni prostor i centralnu konzolu koja je blago nagnuta ka vozaču sa ergonomskim dizajnom komandi i prekidačima prosvetljenih belom svetlošću.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team