VW Golf.

Spoljašnjost.

Novi Golf impresionira i u drugim aspektima: spreda u oko zapada atletska rešetka sa Volkswagen znakom, koja krije senzore za brojne opcione pomoćne sisteme. U Comfortline i Highline verzijama, prednja rešetka je naglašena finim hromiranim trakama. Tanka prednja svetla koja se proširuju prema krilima i odbojnici zaravnjeni prema donjoj strani, daju vozilu specifičan ravan i dinamičan izgled. Kombinacija proporcionalnosti platforme i prepusta i karakterističan C-stub naglašavaju siluetu dostojnu modela Golf. Na zadnjem kraju, snažne elegantne konture i LED svetlosne grupe sa svetlosnim klasterom.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team