Ako želite, možete da ga koristite samo za slušanje muzike.

Radios.

Ekran osetljiv na dodir u boji sa dijagonalom od 16.5 cm je jedan od detalja standardnog Composition Colour Radio uređaja. Slušajte FM radio ili muziku u MP3 ili WMA formatu na sistemu sa četiri zvučnika. Muzičke numere mogu se reprodukovati sa SD kartice ili sa eksternog uređaja povezanog AUX-IN prilključkom.

Composition Media radio dostupan je za sve verzije i poseduje osam zvučnika. Poseduje i CD čitač pored gorepomenutih opcija za drugi uređaj. Dodatno tu su USB port i Bluetooth veza za mobilne telefone. Rukovanje se ostvaruje preko ubedljivog ekrana osetljivog na dodir dijagonale 20.3 cm.

Oba uređaja opremljena su antenama koje obezbeđuju dobar prijem u različitim uslovim

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team