VW Golf.

Svetla.

Standardna halogena prednja svetla sa LED dnevnim svetlima pružaju dobru vidljivost čak i u komplikovanim uslovima. Zahvaljujući kontroli dužine snopa koja je deo standardne opreme, dužinu snopa je moguće prilagoditi u zavisnosti od opterećenja vozila.

Opcionalna LED prednja svetla ističu dizajn novog Golf-a. Ona su energetski efikasna i njihov spektar je veoma sličan dnevnoj svetlosti što ih čini prijatnim za Vaše oči. Ukoliko želite možete dodati i LED svetla za maglu. Sve ovo će obezbediti dobru vidljivost u različitim putnim uslovima.

Opciono raspoloživa integrisana cornering svetla pomažu u lakšem oučavanju prepreka na krivudavim putevima. Sistem za pranje prednjih svetala sa indikatorom tečnosti takođe je opciono raspoloživ. Jedan od istaknutih detalja je svakako i opcioni klaster na zadnjoj svetlosnoj grupi sa pokazivačima pravca. Animirana traka pokazuje pravac u koji ste se uputili. 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team