Kada su Vam leđa srcu draga.

Za udobno i sportsko sedenje, odaberite ergoActive sportsko sedište sa 14 načina podešavanja. Vozačko sedište poseduje grejanje i električno podešavanje, dok mu je bazna konstrukcija prilagođena kičmenom stubu. Pored visine sedište poseduje podešavanje po dubini i podešavanje ugla naslona kako bi se prilagodilo Vašim individualnim potrebama. Upotreba memorijske funkcije je veoma praktična ako Vaši prijatelji i članovi porodice takođe voze Vaš Golf. Na kraju tu je još i električna lumbalna podrška sa masažnom funkcijom za odmor i opuštanje.

ergoActive vozačko sedište učestvuje u prevenciji probelema sa leđima i povećava komfor vožnje. 8 decembra 2011, nagrađeno je od strane nezavisne "Tested & Recommended" pečatom kvaliteta za zdrave proizvode za leđa. (Akcija za zdrava leđa).

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team