Savršen zvuk svaki put.

Želite da uživate u jasnim dubokim basovima i čistim visokim tonovima? Ako je tako, trebalo bi da čujete DYNAUDIO Excite zvučni sistem Danskog proizvođača Dynaudio. Osam zvučnika specijalno dizajniranih za unutrašnjost Vašeg vozila, subwoofer i digitalno 10 kanalno pojačalo sa 400 watt izlazne snage reprodukuje idealnu muziku za svako putovanje.

Digitalni procesor signala (DSP) prilagođava zvuk iz svakog zvučnika ponaosob tako da čujete zvuk kao da se uvek nalazite na idealnoj poziciji. Bilo da volite glasnu ili tihu muziku, rock, elektronik ili klasičnu, svako Vaše putovanje završiće se opuštenije.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team