Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Svestraniji od drugih. Golf.

Golf je na startnoj poziciji: sportski, dinamičan i prepoznatljiviji nego ikad. Niz najnovijih multimedijskih sistema i sistema asistencije čine vas spremnim za budućnost. Spreman za ono što dolazi.

Oprema i dizajn

Visoko kvalitetna oprema i jasan dizajnerski stil karakterišu svaki Volkswagen.

Velike mogućnosti prilagođavanja pružaju vam priliku da konfigurišete svoj jedinstveni Golf. Bićete zapanjeni koliko mogućnosti imate.

Spoljašnjost Dinamika u susretu sa elegancijom.

Golf na prvi pogled, uočljiv i upečatljivog izgleda kao i svaka generacija Golf-a. Od novog dizajna prednjih svjetala, odbojnika i dinamične prednje rešetke do zadnjeg difuzora i upečatljivih LED zadnih svjetala sa svjetlosnim klasterom.

Unutrašnjost Prostor u susretu sa komforom, kvalitetom i novim tehnologijama

Sve to vas očekuje u novom Golf-u sa samo jednim ciljem. Što udobnije i opuštenije putovanje.

Svjetla Vidljivost na prvi pogled.

Dizajn svjetla u novom modelu Golf možete odabrati između nekoliko atraktivnih verzija. Koju god da odaberete: sigurno će obezbediti bolju vidljivost.

Točkovi Dobro izgleda za vas: izbor točkova za Golf.

Kombinacija pneumatika i naplataka za vaš Golf je stvar ličnog izbora. Aluminijum će svakako naglasiti sportsku prirodu modela Golf.

Istaknuti detalji iz svakog ugla.

Infotainment.

Bez obzira da li treba da telefonirate tokom vožnje, trebate ažurne informacije o saobraćaju, želite da do odredišta stignete navigacijom ili samo želite da slušate sopstvenu muziku - vaš Golf nudi različite mogućnosti za korišćenje moderne tehnologije na komforan i jednostavan način.

Infotainment mogućnosti

Radio

Nazad na pregled

Ako želite, možete da ga koristite samo za slušanje muzike.

Da li volite da slušate muziku dok vozite ali isto tako želite da budete informisani dok uživate u prvoklasnom komforu? Biće vam drago da se u ponudi nalaze dva radio uređaja.

Navigacija

Nazad na pregled

Ona brine da uživate na putovanju.

Dva opciona navigaciona sistema nude inovativne funkcije. Obezbjediće da ostanete na kursu i uživate u najboljoj zabavi.

Car-Net "Guide & Inform"

Nazad na pregled

Na putu i u toku.

Sa Car-Net Guide & Inform, pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako bi izbegli zastoje ili novosti sa interneta.

Telefon

Nazad na pregled

Lakša komunikacija.

Recite šta Vam je na umu - ali molimo držite obe ruke na upravljaču dok to radite. Novi Golf nudi Vam izbor od dva pouzdana opciona interfejsa za telefon.

Sistemi asistencije.

Inteligentni sistemi asistencije vozaču u vašem Golfu doprinose udobnosti u vožnji i mogu vam pomoći da se vrlo dobro izborite ili čak izbegnete kritične situacije. Iako ćete retko primjetiti ovu tehniku, dobro je znati da ona postoji.

Sistemi asistencije

Front Assist i ACC

Nazad na pregled

Opušteni na prepunim ulicama.

Sa opcionim adaptivnim uređajem za kontrolu brzine (ACC) možete biti opušteniji na putu. "Front Assist" nadzor prostora koji uključuje i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima i zaštitu pješaka dostupan je u varijantama od Comfort na više.

Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist.

Nazad na pregled

Da se krećete u napred kada skoro sve stoji.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje umanjuje stres pri kreni-stani saobraćaju i tipične sudare za takve uslove. Opcioni Emergency Assist. sistem prepoznaje situacije kada vozač nije u stanju da upravlja i preuzima polu automatsko upravljanje vozilom.

Park Assist

Nazad na pregled

Parkiranje može biti jednostavno.

I dalje se sami parkirate? Opcioni "Park Assist" spasiće vas okretanja upravljača i olakšati pronalaženje parking mesta. Ultrazvučni senzori će proveriti da li je parking prostor dovoljno prostran za vaš novi Golf.

Senzor slepog ugla

Nazad na pregled

Prepustite parkiranje vašem vozilu.

Dok vozite, opcioni senzor slepog ugla sa upozorenjem na pozadinski saobraćaj će u granicama mogućnosti sistema upozoriti da se vozilo nalazi u zoni slepog ugla. Nadzor se vrši sa strane i iza vozila dok napuštate parking prostor vozeći unazad.

Tehnologija.

Savremenu tehnologiju motora u vašem Golfu karakteriše ekonomičnost, snaga i performanse. Volite puno da putujete, ali ipak želite da zadržite potrošnju u granicama.

Motori

Profitirajte iz visokih performansi i niske potrošnje goriva.

TSI benzinski i TDI dizel motori dizajnirani su za visok nivo snage i nisku potrošnju. 

Saznajte više

Sistem Aktivnog cilindra

Kada se dva cilindra odmaraju, štedite gorivo.

Kada Vam je potrebno manje snage, teško ćete primetiti da Vaš motor radi sa samo dva cilindra. To je omogućeno zahvaljujući sistemu Aktivnog cilindra koji značajno utiče na smanjenje potrošnje goriva.

Saznajte više

4MOTION

Održavanje trakcije.

Da li želite da uživate u dobrom prijanjanju, iako vozite po vlažnom i grubom terenu? Zahvaljujući opcionom 4MOTION pogonu na četiri točka, uživajte na svakoj podlozi.

Saznajte više

Komfor. Udobno se smjestite u svom Golfu.

Njegova obimna osnovna oprema, jednostavno rukovanje i mnogi dodaci za udobnost doprinose činjenici da u njemu možete udobno da uživate svaki dan.

Kada su vam leđa srcu draga.

ergoActive sjedišta

14 različitih načina za podješavanje opcionog ergoActiv sportskog sjedišta omogućava veliki komfor sjedenja. Vozačko sjedište lako se prilagođava obliku tela i oslobađa napetost leđa. Inoivativna sjedišta dolaze sa integrisanom funkcijom masaže i grijanja.

Saznajte više

Savršen zvuk svaki put.

DYNAUDIO Excite

Muzika u vašem vozilu koja zvuči bolje nego kod kuće? Opcioni DYNAUDIO Excite zvučni sistem specijalno je dizajniran prema akustici enterijera vozila i emituje zvuk iznad svih očekivanja čak i zagriženih audiofila.

Saznajte više

Opcija za bezvremenu eleganciju.

Kožna oprema.

Uživajte u neuporedivom osjećaju luksuzne atmosfere na svakom putovanju. Možete odabrati najfiniju kožu i ArtVelour opremu kao opciju za vaš Golf, uključujući grijanje sjedišta i praktičan multifunkcionalan upravljač.

Saznajte više

Vidite samo informacije koje želite.

Active Info Display

Analogno je zastarelo. Na zahtijev, možete zamjeniti tradicionalnu instrument tablu ekranom visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža puno više informacija od trenutne brzine i potrošnje goriva.

Saznajte više

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team