Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Golf GTD Snaga puta pređeni put, jednako je užitak u vožnji.

Impresivan, brz i izdržljiv.

Snažan i efikasan, bez potrebe da to prikaže na prvi pogled. Golf GTD naglašava sportski duh, suverenost i nenameljivost.

Galerija

Pogledajte istaknute detalje novog modela Golf GTD iz različitih uglova.

Pogledajte istaknute detalje novog modela Golf GTD iz različitih uglova.

Oprema i dizajn

Unutrašnjost

Otkrijte elegantnu trkačku stranu.

Sportski: Unutrašnjost novog modela Golf GTD impresionira kokpitom, kariranim sjedištima, pedalama od nerđajućeg čelika i opremom specifičnom za GTD model.

Spoljašnjost

Sportski izražaj.

Snažan i efikasan, bez potrebe da to prikaže na prvi pogled. Golf GTD naglašava sportski duh, suverenost i nenameljivost.

Svjetla

Vidljivost na prvi pogled.

Dizajn svjetlosnih grupa u novom modelu Golf GTD moguće je odabrati između nekoliko atraktivnih verzija. Koju god da odaberete: sigurno će obezbijediti bolju vidljivost. 

Točkovi

Dobro izgleda za Vas.

Kombinacija pneumatika i naplataka za novi Golf GTD je stvar ličnog izbora. Aluminijum će svakako naglasiti sportsku prirodu modela Golf GTD. 

Infotainment

Radio

Ako želite, možete da ga koristite samo za slušanje muzike.

Volite da slušate muziku dok vozite ali isto tako želite da budete informisani dok uživate u prvoklasnom komforu? Biće Vam drago da se u ponudi nalaze dva radio uređaja.

Navigacija

Ona brine da uživate na putovanju.

Dva opciona navigaciona sistema nude inovativne funkcije. Obezbijediće da ostanete na kursu i uživate u najboljoj zabavi. 

Car-Net Guide & Inform

Na putu i u toku.

Sa Car-Net Guide & Inform, pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako bi izbjegli zastoje ili novosti sa interneta.

Efikasnost

Motor

Oduzima dah i mami osmjeh.

Prava superiornost novog modela  Golf GTD krije se pod haubom. 2,0 TDI-Motor sa 135 kW (184 KS) sa veoma velikom obrtnim momentom, donosi puno zabave i karakterističan zvuk.

Progresivno upravljanje

Dinamičnije upravljanje sa manje truda.

Golf GTD beskompromisan po pitanju upravljivosti. Napredno progresivno upravljanje izaziva oduševljenje kako u sportskoj tako i u svakodnevnoj vožnji.

Sportsko oslanjanje

Sportska veza između vozila i podloge. 

Sportska suspenzija novog modela Golf GTD je dio standardne opreme i pruža veći užitak u vožnji i savršenu kontrolu. Sportska vožnja je sada veoma udobna.

Sistemi asistencije

ACC & Front Assist

Opušteni na prepunim ulicama.
 

Sa opcionim adaptivnim uređajem za kontrolu brzine (ACC) možete biti opušteniji na putu. Front Assist nadzor prostora koji uključuje i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima i zaštitu pješaka dostupan je u varijantama od Comfort na više. 

Park Assist

Parkiranje može biti jednostavno.

I dalje se sami parkirate? Opcioni Park Assist spasiće Vas okretanja upravljača i olakšati pronalaženje parking mjesta. Ultrazvučni senzori će provjeriti da li je parking prostor dovoljno prostran za Vaš novi Golf GTD. 

Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist.

Da se krećete kada skoro sve stoji.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje umanjuje stres pri gradskom kreni-stani saobraćaju i umanjuje rizik od tipičnih sudara u takvim uslovima. Opcioni Emergency Assist sistem prepoznaje situacije kada vozač nije u stanju da upravlja i preuzima poluautomatsko upravljanje vozilom. 

Dynamic Light Assist

Bez obzira na saobraćaj iz suprotnog pravca, vaš put je osvjetljen.

Zar nije zgodno da autoputevima noću vozite sa dugim svjetlima? Sa opcionim Dynamic Light Assist-om to je moguće a drugi učesnici u saobraćaju neće biti zaslijepljeni.

Senzor slijepog ugla

Prepustite parkiranje Vašem Golf-u GTD.

Dok vozite, opcioni senzor slijepog ugla sa upozorenjem na pozadinski saobraćaj će Vas (u granicama mogućnosti sistema) upozoriti da se vozilo nalazi u zoni slijepog ugla. Nadzor se vrši sa strane i iza vozila dok napuštate parking prostor vozeći unazad. 

Komfort

Active Info Display

Vidite samo informacije koje želite.

Analogno je zastarjelo. Na zahtjev, možete zameniti tradicionalnu instrument tablu ekranom visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža puno više informacija od trenutne brzine i potrošnje goriva.

Sjedišta

Naslonite se.

Sofisticirani dizajn sjedišta novog modela Golf GTD veoma je dopadljiv i udoban. Za duga putovanja visok nivo udobnosti je svakako dobrodošao.

DYNAUDIO Excite

Savršen zvuk svaki put. 

Muzika u Vašem vozilu koja zvuči bolje nego kod kuće? Opcioni DYNAUDIO Excite zvučni sistem specijalno je dizajniran prema akustici enterijera vozila i emituje zvuk iznad svih očekivanja čak i zagriženih audiofila. 

Kožna oprema.

Opcija za bezvremenu eleganciju.

Uživajte u neuporedivom osjećaju luksuzne atmosfere na svakom putovanju. Možete odabrati najfiniju kožu i ArtVelour opremu kao opciju za Vaš Golf, uključujući grijanje sjedišta i praktičan multifunkcionalan upravljač. 

Vaš sljedeći korak.