Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Golf Svestraniji od drugih.

Spreman za ono što dolazi.

Novi Golf je na startnoj poziciji: sportski, dinamičan i prepoznatljiviji nego ikad. Niz najnovijih multimedijskih sistema i sistema asistencije čine Vas spremnim za budućnost. Spreman za ono što dolazi.

 

Galerija

Doživite istaknute detalje novog modela Golf iz različitih perspektiva.

Doživite istaknute detalje novog modela Golf iz različitih perspektiva.

Oprema i dizajn

Spoljašnjost

Dinamika u susretu sa elegancijom.

Golf na prvi pogled, uočljiv i upečatljivog izgleda kao i svaka generacija Golf-a. Od novog dizajna prednjih svjetla, odbojnika i dinamične prednje rešetke do zadnjeg difuzora i upečatljivih LED zadnjih svjetala.

Unutrašnjost

Prostor u susretu sa komforom, kvalitetom i novim tehnologijama.

Sve to Vas očekuje u novom Golf-u sa samo jednim ciljem. Što udobnije i opuštenije putovanje.

Svjetla

Vidljivost na prvi pogled.

Dizajn svjetla u novom modelu Golf možete odabrati između nekoliko atraktivnih verzija. Koju god da odaberete: sigurno će obezbijediti bolju vidljivost.

Točkovi

Dobro izgleda za Vas: izbor točkova za Golf.

Kombinacija pneumatika i naplataka za Vaš Golf je stvar ličnog izbora. Aluminijum će svakako naglasiti sportsku prirodu modela Golf.

Efikasnost

Motori

Profitirajte iz visokih performansi i niske potrošnje goriva.

TSI benzinski i TDI dizel motori dizajnirani su za visok nivo snage i nisku potrošnju. 

4MOTION

Održavanje trakcije.

Da li želite da uživate u dobrom prijanjanju, iako vozite po vlažnom i grubom terenu? Zahvaljujući opcionom 4MOTION pogonu na četiri točka, uživajte na svakoj podlozi.

Sistem Aktivnih cilindara

Kada se dva cilindra odmaraju, štedite gorivo.

Kada Vam je potrebno manje snage, teško ćete primijetiti da Vaš motor radi sa samo dva cilindra. To je omogućeno zahvaljujući sistemu Aktivnih cilindara koji značajno utiče na smanjenje potrošnje goriva.

Profili vožnje.

Novi Golf se prilagođava Vašem stilu vožnje.

Da li više volite ekonomičnu ili sportsku vožnju? Da li ste više za komfor? Sa opcionim izborom profila vožnje, možete da prilagodite vozilo svom ličnom stilu vožnje i putnim uslovima-.

Infotainment

Telefonski poziv.

Lakša komunikacija.

Recite šta Vam je u misima - ali molimo držite obije ruke na upravljaču dok to radite. Novi Golf nudi Vam izbor od dva pouzdana opciona interfejsa za telefon.

Radio

Ako želite, možete da ga koristite samo za slušanje muzike.

Da li volite da slušate muziku dok vozite ali isto tako želite da budet informisani dok uživate u prvoklasnom komforu? Biće vam drago da se u ponudi nalaze dva radio uređaja.

Navigacija

Ona brine da uživate na putovanju.

Dva opciona navigaciona sistema nude inovativne funkcije. Obijezbediće da ostanete na kursu i uživate u najboljoj zabavi.

Car-Net Guide & Inform

Na putu i u toku.

Sa Car-Net Guide & Inform, pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako biste izbjegli zastoje ili novosti sa interneta.

Sistemi podrške

ACC & Front Assist

Opušteni na prepunim ulicama.

Sa opcionim adaptivnim uređajem za kontrolu brzine (ACC) možete biti opušteniji na putu. Front Assist nadzor prostora koji uključuje i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima i zaštitu pješaka dostupan je u varijantama od Comfort na više.

Park Assist

Parkiranje može biti jednostavno.

I dalje se sami parkirate? Opcioni park Assist spasiće Vas okretanja upravljača i olakšati pronalaženje parking mjesta. Ultrazvučni senzori će provjeriti da je parking prostor dovoljno veliki za Vaš Golf.

Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist.

Da se krećete unaprijed kada skoro sve stoji.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje umanjuje stres pri kreni-stani saobraćaju i tipične sudare za takve uslove. Opcioni Emergency Assist. sistem prepoznaje situacije kada vozač nije u stanju da upravlja i preuzima polu automatsko upravljanje vozilom.

Senzor slijepog ugla

Prepustite parkiranje Vašem vozilu.

Dok vozite, opcioni senzor slijepog ugla sa upozorenjem na pozadinski saobraćaj će u granicama mogućnosti sistema upozoriti da se vozilo nalazi u zoni slijepog ugla. Nadzor se vrši sa strane i iza vozila dok napuštate parking prostor vozeći unazad.

Komfor

Active Info Display

Vidite samo informacije koje želite.

Analogno je zastarjelo. Na zahtjev, možete zamijeniti tradicionalnu instrument tablu sa ekranom visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža puno više informacija od trenutne brzine i potrošnje goriva.

DYNAUDIO Excite

Savršen zvuk svaki put.

Muzika u Vašem vozilu koja zvuči bolje nego kod kuće? Opcioni DYNAUDIO Excite zvučni sistem specijalno je dizajniran prema akustici enterijera vozila i emituje zvuk iznad svih očekivanja čak i zagriženih audiofila.

ergoActive sjedišta

Kada su Vam leđa srcu draga.

14 različitih načina za podešavanje opcionog ergoActiv sportskog sjedišta omogućava veliki komfor sjedenja. Vozačko sjedište lako se prilagođava obliku tijela i oslobađa napetost leđa. Inoivativna sjedišta dolaze sa integrisanom funkcijom masaže i grijanja.

Kožna oprema.

Opcija za bezvremenu eleganciju.

Uživajte u neuporedivom osjećaju luksuzne atmosfere na svakom putovanju. Možete odabrati najfiniju koži i ArtVelour opremu kao opciju za Vaš Golf, uključujući grijanje sjedišta i praktičan multifunkcionalan upravljač.

Vaš sljedeći korak.