Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

e-Servisi

Služi vama. Nudimo moćan spektar usluga koje su osmišljene da bi dodatno pojednostavile svakodnevnu vožnju sa vašim električnim vozilom i pomogle vam u raznim situacijama.

Kako da ponovo napunim bateriju? Napunite svoje vozilo koristeći svoju zidnu priključnu kutiju, utičnicu ili punjač za brzo punjenje.

Punjenje.

Postoje razne mogućnosti za punjenje vaše baterije…

Utičnica

Benzinska stanica u vlastitoj kući: Električni automobili mogu se puniti na uobičajenim, tehnički besprekornim konvencionalnim utičnicama.

 

Wallbox

Visoko efikasan priključak u kući: Upotrebom Wallbox-a povećava se raspoloživa snaga punjenja, tako da možete smanjiti vreme punjenja vašeg vozila.

Stanica za punjenje AC

Naravno, na javnim mestima postoje mogućnosti punjenja vašeg vozila. Sa vlastitim kablom za punjenje, ovo se posebno brzo odvija na posebnim AC punjačima.

Stanica za punjenje DC

Na tzv. CCS punjačima (skraćeno Kombinovani sistem punjenja) možete puniti jednosmernom strujom. Budući da se jače struje postižu DC, baterija se na ovakvim punjačima mnogo brže regeneriše.

Povežite se. Car‐Net. Budite bolje informisani. Za bolje putovanje.

App‐Connect.

App-Connect sadrži tri inovativne tehnologije koje vam omogućavaju lak prenos vaših aplikacija sa pametnog telefona na ekran na dodir vašeg Infotainment sistema.

"Guide & Inform".

Potražite interesantne destinacije u vašoj oblasti ili saznajte tekuće informacije o saobraćaju, tačne u minut, sa vašeg Interneta.

"Security & Service".

Bez obzira da li se radi o zakazivanju usluge, automatskom slanju obaveštenja o saobraćajnoj nesreći, pozivima zbog kvara na vozilu ili online alarma protiv krađe: vaši lični asistenti vam mogu pomoći u čitavom nizu različitih situacija.

e‐Remote.

Omogućava zgodan pristup ključnim funkcijama vaše električnog modela. Koristite ga iz udobnosti svog kompjutera ili preko Car-Net aplikacije na vašem pametnom telefonu.

Sve Car-Net mogućnosti na prvi pogled.