Moderan dizajn u službi intuitivne korisnosti.

Unutrašnjost modela e-Golf posjeduje e-specifične detalje sa plavim dekorativnim elementima na upravljaču, ručici mjenjača i patosnicama. Kvalitetnom kožom obložen je upravljač, ručica mjenjača i ručica ručne kočnice.

Specijalno e-Golf je opremljen standardnim navigacionim sistemom Discover Pro, koji je prepun inovativnih funkcija. 23.4 cm (9.2 inča) kolor ekran osjetliv na dodir pruža dobar pregled aktuelnih informacija kao što su pređeni put, utrošak energije i statistika rekuperacije. Active Info Display i Powermeter takođe doprinose lakšem praćenju relevantnih podataka o vozilu.

Tu je još jedna zanimljivost: dekorativni svjetlosni elementi u vratima deo su opcionog ambijentalno svjetlosnog paketa i stvaraju futuristički ambijent dok noću krstarite svojim e-Golfom.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team