Lako je napuniti novi e-Golf.

Svestranost novog e-Golfa se ogleda i u njegovim mogućnostima kod obezbjeđivanja potrebne energije. Ako želite da napunite svoj e-Golf preko komercijalne kućne utičnice za to će vam biti potrebno oko 17 časova. Instalacijom opcionog Wallbox sistema dobićete veći kapacitet punjenja čiji će se proces umanjiti za šest časova. Isto se odnosi i na javne AC stanice za punjenje. Punjenje traje samo šest časova.  Najbrži način za punjenje vašeg e-Golfa je na DC javnim stanicama sa CCS brzim punjačima koji mogu za 45 minuta da dovedu stanje baterije do 80 procenata napunjenosti.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team