Osvijetlite put efikasnom tehologijom.

Light Emitting Diode LED je genijalan izum koji je nezamenljiv u modernoj tehnologiji. U poređenju sa konvencoinalnim sijalicama koje emituju veliku količinu toplote pored svjetlosti, LED je pravo čudo štedljivosti. Dodatno je i mnogo izdržljivija i pouzdanija tehnologija.

U e-Golfu LED diode nalaze se na različitim pozicijama, počev od prednjih i zadnjih svjetala. LED prednja svijetla sa dnevnim svijetlima osvetljavaju put prijatnim spektrom i obezbjeđuju dobru vidljivost. Katakterističan C-potpis LED dnevnih svjetala je više od dizajna jer je vaše vozilo sada uočljivije. Isti rezultat se postiže i divno dizajniranim zadnjim svijetlima.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team