Vidite samo informacije koje želite.

Sa standardnim Active Info Display-om možete uživati u prednostima instrument table na kolor ekranu visoke rezolucije i dijagonale 31 cm (12.3 inch). Na raspolaganju su vam različiti informacioni profili sa specifičnim setom informacija pored standardnih instrumenata za broj obrtaja, brzinu i pređenu kilometražu.

Izbor informacionog profila se obavlja lako i jednostavno preko komandi na multifunkcionalnom upravljaču. U zavisnosti od potreba možete izabrati detaljne Driving data (putne podatke), ili vizuelni prikaz stanja sistema asistencije. To znači da je tabla preglednija i bolje iskorišćena jer se dodatne informacije prikazuju u standardnim poljima.

U slučaju Discover media Infotainment sistema možete odlučiti i da li želite da vidite navigacionu mapu na Active Info Display-u ili klasičan prikaz na sistemskom ekranu. Sa Discover Pro oba prikaza su omogućena simultano.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team