VW e-Golf

ACC & Front Assist

Održavanje rastojanja je zahtjevno u saobraćaju. Opcioni adaptivni uređaj za kontrolu brzine olakšaće ovu aktivnost.

ACC meri rastojanje i brzinu vozila ispred. U uslovima saobraćajnog zastoja sistem reaguje kako bi usporio ili potpuno zaustavio vaš e-Golf i ponovo ga pokrenuo. U granicama mogućnosti sistema ACC može da održava rastojanje na brzinama do 210 km/h.

Ponekad se desi nešto neočekivano i naglo kočenje je neophodno. U takvim slučajevima opcioni sistem za nadzor prostora ispred vozila Front Assist  je veoma koristan. U granicama mogućnosti sistema dobićete upozorenje da je sistem detektovao opasnost. U specifično kritičnim situacijama sistem će takođe asistirati kočenju ili automatski zakočiti kako bi smanjio potencijalnu štetu.

Sistem za naglo kočenje u gradskim uslovima interveniše kada se vozite sporije gradskim ulicama. Sistem za nadzor i zaštitu pješaka, reaguje npr. ako pješak zakorači na kolovoz iznenada, dobićete upozorenje i asistenciju pri kočenju i automatsko kočenje.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team