Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi e-Golf e-Volucija automobila se nastavlja.

Rado ćete pokazati svoj e-Golf.

Vozite specijalan Golf. e-dizajn karakteriše se posebnim LED tehnološkim potpisom. Plavi dizajnerski elementi i aerodinamična optimizacija daju mu poseban pečat.

Galerija

Upoznajte istaknute detalje modela e-Golf iz različitih uglova.

Upoznajte istaknute detalje modela e-Golf iz različitih uglova.

Oprema i Dizajn

Spoljašnjost

Vidite i budite viđeni.

Vozite specijalan Golf. e-dizajn karakteriše se posebnim LED tehnološkim potpisom. Plavi dizajnerski elementi i aerodinamična optimizacija daju mu poseban pečat.

Unutrašnjost

Moderan dizajn u službi intuitivne korisnosti.

e-Golf nije samo prevozno sredstvo. Unutrašnjost je bogata stilski dizajniranim elementima i pripremom za e-specifične informacije.

Svjetla

Osvijetlite put efikasnom tehologijom.

Ušteda energije je dio koncepta modela e-Golf. Zbog toga su svi svjetlosni elementi izrađeni u naprednoj LED tehnologiji.

Aluminijumski naplaci

Ovi točkovi pomažu uštedu energije.

16-inčni aluminujumski naplaci Astana sa optimizovanom aerodinamikom i koeficijentom otpora rotaciji, dodatno podvlače ekološke aspekte modela e-Golf.

Infotainment

Telefonski pozivi.

Lakša komunikacija.

Recite šta Vam je na umu - ali molimo držite obje ruke na upravljaču dok to radite. Novi Golf nudi Vam izbor od dva pouzdana opciona interfejsa za telefon. 

Navigacija

Ostanite na kursu jednostavnim gestom.

Infotainment sistem teško može da ponudi više od Navigacionog sistema Discover Pro: inovativna kontrola gestovima, odlična veza i prvoklasni prikaz mapa.

Car-Net Guide & Inform

Na putu i u toku.

Sa Car-Net Guide & Inform, pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako bi izbjegli zastoje ili novosti sa interneta. 

Tehnologija

e-Pogon

Dinamika današnjice: Motor modela e-Golf.

Voziti e-Motor je zabavnije nego što mislite. Ovaj motor predstavlja pravu revoluciju jer ostvaruje maksimalni obrtni  moment od samog starta i ubrzava bez prekida zahvaljujući sistemu sa samo jednim stepenom prenosa.

Domet

Ekološka svijest.

Novi e-Golf ima domet od 300km¹⁾  u posebnom režimu profila vožnje za štednju energije. Na raspolaganju su različiti elementi profila vožnje kojima vozilo može da se prilagodi sportskoj ili komfornoj vožnji.

Punjenje

Lako je napuniti novi e-Golf.

Sa različitim opcijama za punjenje, lako je odlučiti gdje i kako obezbijediti energiju za e-Golf.

Utičnica za punjenje AC i DC.

Zahvaljujući kombinovanom sistemu punjena (CCS) modelu e-Golf potreban je samo priključak za punjenje sa dva različita izvora: kablom za punjenje za utičnice kod kuće ili na javnim mjestima pomoću kabla za stanice za punjenje naizmjeničnom strujom.

Sistemi asistencije

ACC & Front Assist

Opušteni na prepunim ulicama.

Sa opcionim adaptivnim uređajem za kontrolu brzine (ACC) možete biti opušteniji na putu. Front Assist nadzor prostora koji uključuje i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima i zaštitu pješaka dostupan je u varijantama od Comfort na više. 

Park Assist

Parkiranje može biti jednostavno.

I dalje se sami parkirate? Opcioni Park Assist spasiće Vas okretanja upravljača i olakšati pronalaženje parking mjesta. Ultrazvučni senzori će provjeriti da li je parking prostor dovoljno prostran za Vaš novi e-Golf. 

Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist

Da se krećete kada skoro sve stoji.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje umanjuje stres pri kreni-stani saobraćaju i tipične sudare za takve uslove. Opcioni Emergency Assist sistem prepoznaje situacije kada vozač nije u stanju da upravlja i preuzima polu automatsko upravljanje vozilom.

Senzor slijepog ugla

Prepustite parkiranje Vašem vozilu.

Dok vozite, opcioni senzor slijepog ugla sa upozorenjem na pozadinski saobraćaj će u granicama mogućnosti sistema upozoriti da se vozilo nalazi u zoni slijepog ugla. Nadzor se vrši sa strane i iza vozila dok napuštate parking prostor vozeći unazad.

Komfor

Active Info Display

Vidite samo informacije koje želite.

Analogno je zastarjelo. Na zahtjev, možete zamijeniti tradicionalnu instrument tablu ekranom visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža puno više informacija od trenutne brzine i potrošnje goriva.

Sjedišta

Sjedite i naslonite se.

Sofisticirani dizajn sjedišta novog modela e-Golf veoma je dopadljiv i udoban. Za duga putovanja visok nivo udobnosti je svakako dobrodošao.

Komfor

Svaka vožnja je poseban  užitak.

Standardni klima uređaj "Air Care Climatronic" i Active Info Display svaku vožnju e-Golfa čine posebnim užitkom.

Kožna oprema

Opcija za bezvremenu eleganciju.

Uživajte u neuporedivom osjećaju luksuzne atmosfere na svakom putovanju. Možete odabrati najfiniju kožu i ArtVelour opremu kao opciju za Vaš e-Golf, uključujući grijanje sjedišta i praktičan multifunkcionalan upravljač.

Vaš sljedeći korak.