Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

e-Volucija automobila se nastavlja. e-Golf.

Posebno na kratkim udaljenostima, poput gradova, čisto električni pogon je odlično rješenje za pokretljivost. e-Golfom možete i van grada. Kombinovani domet (WLTP) * iznosi do 231 km.

Tehnologija

 

 

e-Pogon
Domet
Punjenje
Održivost

Dinamika današnjice: Motor modela e-Golf.

Voziti e-Motor je zabavnije nego što mislite. Ovaj motor predstavlja pravu revoluciju jer ostvaruje maksimalni obrtni moment od samog starta i ubrzava bez prekida zahvaljujući sistemu sa samo jednim stepenom prenosa.

Ekološka svijest.

e-Golf ima domet od 300km¹⁾ u posebnom režimu profila vožnje za štednju energije. Na raspolaganju su različiti elementi profila vožnje kojima vozilo može da se prilagodi sportskoj ili komfornoj vožnji.

Lako je napuniti novi e-Golf.

Sa različitim opcijama za punjenje, lako je odlučiti gde i kako obezbjediti energiju za e-Golf.

Ograničite emisiju CO₂ i ne smanjujte pokretljivost.

S e-Golfom vozite automobil koji zadovoljava potrebe našeg vremena i ispunjava savremene standarde. Napunite ga "zelenom strujom" i vozite bez emisija.

Spoljašnjost
Unutrašnjost
Svijetla
Aluminijumske felne

Vidite i budite viđeni.

Vozite specijalan Golf. e-dizajn karakteriše se posebnim LED tehnološkim potpisom. Plavi dizajnerski elementi i aerodinamična optimizacija daju mu poseban pečat.

Moderan dizajn u službi intuitivne korisnosti.

e-Golf nije samo prevozno sredstvo. Unutrašnjost je bogata stilski dizajniranim elementima i pripremom za e-specifične informacije.

Osvijetlite put efikasnom tehologijom.

Ušteda energije je dio koncepta modela e-Golf. Zbog toga su svi svjetlosni elementi izrađeni u naprednoj LED tehnologiji.

Ovi točkovi pomažu uštedu energije.

16-inčni aluminujumski naplaci Astana sa optimizovanom aerodinamikom i koeficijentom otpora rotaciji, dodatno podvlače ekološke aspekte modela e-Golf.

Navigacija
Car-Net
Telefon

Ostanite na kursu jednostavnim gestom.

Infotainment sistem teško može da ponudi više od Navigacionog sistema Discover Pro: inovativna kontrola gestovima, odlična veza i prvoklasni prikaz mapa.

Na putu i u toku.

Sa Car-Net Guide & Inform, pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako bi izbjegli zastoje ili novosti sa interneta.

Lakša komunikacija.

Recite šta vam je na umu - ali molimo držite obje ruke na upravljaču dok to radite. Novi Golf nudi Vam izbor od dva pouzdana opciona interfejsa za telefon.

Sistemi asistencije

 

"Front Assist" i ACC
Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist
Senzor slijepog ugla

Opušteni na prepunim ulicama.

Sa opcionim adaptivnim uređajem za kontrolu brzine (ACC) možete biti opušteniji na putu. Front Assist nadzor prostora koji uključuje i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima i zaštitu pješaka dostupan je u varijantama od Comfort na više.

Da se krećete kada skoro sve stoji.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje umanjuje stres pri kreni-stani saobraćaju i tipične sudare za takve uslove. Opcioni Emergency Assist sistem prepoznaje situacije kada vozač nije u stanju da upravlja i preuzima polu automatsko upravljanje vozilom.

Prepustite parkiranje vašem vozilu.

Dok vozite, opcioni senzor slijepog ugla sa upozorenjem na pozadinski saobraćaj će u granicama mogućnosti sistema upozoriti da se vozilo nalazi u zoni slijepog ugla. Nadzor se vrši sa strane i iza vozila dok napuštate parking prostor vozeći unazad.

Komfor

 

Sjedišta
Komfor
Kožna oprema
Active Info Display

Sjedite i naslonite se.

Sofisticirani dizajn sjedišta novog modela e-Golf veoma je dopadljiv i udoban. Za duga putovanja visok nivo udobnosti je svakako dobrodošao.

Svaka vožnja je poseban užitak.

Standardni klima uređaj "Air Care Climatronic" i Active Info Display svaku vožnju e-Golfa čine posebnim užitkom.

Opcija za bezvremenu eleganciju.

Uživajte u neuporedivom osjećaju luksuzne atmosfere na svakom putovanju. Možete odabrati najfiniju kožu i ArtVelour opremu kao opciju za Vaš e-Golf, uključujući grijanje sjedišta i praktičan multifunkcionalan upravljač.

Vidite samo informacije koje želite.

Analogno je zastarelo. Na zahtjev, možete zamijeniti tradicionalnu instrument tablu ekranom visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža puno više informacija od trenutne brzine i potrošnje goriva.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team