Autostadt doživljaj preuzimanja vozila

 

Upravo ste kupili novo vozilo kod Vašeg Volkswagen dilera? Mi ćemo u koordinaciji sa Vašim dilerom, Autostadt-om u Volfsburgu i putničkom agencijom Geo Reisen da organizujemo doživljaj preuzimanja vozila. Osećajte se kao VIP gost Autostadt-a, otkrijte sve atrakcije i preuzmite Vaše novo vozilo iz prve ruke!

 

AutostadtCard za one koji preuzimaju vozilo

Kada dođete u Autostadt da preuzmete Vaš novi automobil, podrazumijeva se da ne plaćate ulaz. Štaviše, svaki put kada preuzmete vozilo dobijate besplatnu AutostadtCard. Ona Vam služi kao kreditna kartica za sve usluge koje odobrava Autostadt. Za kupovinu u prodavnicama Shops Metropol, ZeitReise ili Ritz-Carlton-Boutique po kupcu je odobreno 20 eura bonusa - 30 eura za restorane (= 50 eura bon). Bonovi za gorivo mogu da se iskoriste u Njemačkoj - za benzinske stanice na kojima možete da ih iskoristite saznaćete prilikom preuzimanja vozila.

 

Djeca

Klinci i klinceze u Autostadt-u imaju veliki tretman! Bilo da su u Mobiversum-u, Entdeckerland-u (Zemlji avantura), sa animatorima ili na kursu za vozačku dozvolu, oni su kraljevi Autostadt-a. Veoma je zabavno i u RumFahrLand-u, stazi za testiranje namenjoj djeci od 3 do 11 godina. Sve u svemu, porodicama se nudi raznovrstan program, dok individualna ponuda obezbeđuje kratak odmor pun raznovrsnosti!

Na Autostadt
Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Doživite Volkswagen Autostadt, Staklena manufaktura, posjete proizvodnim pogonima itd.