Dobrodošli u visoku klasu.

Unutrašnjost.

Opcioni dekorativni elementi od aluminijuma i pravog drveta oduševljavaju elegantnim vizuelnim efektom i istovremeno nude vrhunski taktilni osjećaj - kao i staklena površina opciono dostupnog navigacionog sistema "Discover Pro", koji pruža izgled i osjećaj na dodir karakterističan za premium tablete. Dodatno imate mogućnost da opremite svoj Arteon brojnim premium tehnologijama poput opcionog ambijentalnog osvjetljenja za individualne sektore u vozilu kao i brojne dodatne prvoklasne opcije.

Za dvije varijante opreme Elegance i R-line dostupne su posebno odabrane presvlake sjedišta: u sklopu serijske opreme uživaćete u koži "Vienna" u kombinaciji sa elegantnom Alcantarom, npr. u svijetlo sivoj boji Mistral. Ili možete da se odlučite za kožu "Nappa", koja u modelu Arteon R-line dolazi sa sportskim umecima od aluminijuma. Na taj način možete dizajnirati svoj potpuno lični automobil iz snova.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team