Svijetlo za vožnju u krivinama.

Odlika: očigledno

Inovaciona snaga novog modela Arteon ogleda se i u njegovim svestranim opcijama svjetala. LED glavna svjetla sa svjetlima za dnevnu vožnju u vizuelno impresivnom obliku hromiranih krila ubrajaju se već u serijsku opremu.

Svijetlo za vožnju u krivinama opciono možete opremiti prediktivnom aktivacijom. U odnosu na dinamično svijetlo za vožnju u krivinama u kombinaciji sa takođe opciono dostupnim navigacionim sistemom moguća je ušteda vremena od čak dvije sekunde, i to na bazi ugla upravljača i navigacionih podataka.

U sklopu opcione opreme dostupna je i dinamična regulacija dugih svjetala "Dynamic Light Assist" koja pri brzinama iznad 60 km/h omogućuje permanentnu vožnju sa dugim svjetlima bez zaslepljivanja saobraćaja iz suprotnog smjera ili vozila ispred. Informacije o ostalim učesnicima u saobraćaju i osvetljenju kolovoza registruje kamera na unutrašnjem retrovozoru.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team