Zvuk

Serijski radio uređaj "Composition Media" obuhvata osam zvučnika, FM radio i CD jedinicu koja muziku reprodukuje u MP3, AAC i WMA formatu. Otvor za SD karticu, AUX-IN i USB interfejs osim toga nude dodatne mogućnosti za unos podataka. Svoj mobilni telefon jednostavno povežite putem bluetooth veze. Sistem je opremljen korisnim senzorima pokreta: ako se prst približi polju za rukovanje na ekranu, to se polje prikazuje uvećano. Rukovanje na taj način postaje još jednostavnije i sigurnije.

U vašem Arteonu po želji možete uživati u digitalnom radio prijemu DAB+. Tako su omogućene aktuelnije saobraćajne vijesti kao i raznovrsan izbor radio stanica, muzika, vreme i još puno toga. Mogu se prikazati čak i grafički prikazi kao što su planovi grada ili animacije.

Opcioni zvučni sistem "DYNAUDIO Confidence" precizno je prilagođen unutrašnjosti i dolazi sa okružujućim zvukom, dvanaest zvučnika uključujući središnji zvučnik i subwoofer i ukupnom snagom od 700 W,  svim putnicima nudi fantastičan doživljaj zvuka i optimalan zvuk koji se može individualno prilagođavati.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team