Sjedišta

U modelima Arteon Elegance i R-Line na raspolaganju su vam potpuno električna sjedišta koja vam svojim brojnim funkcijama garantuju veći ugođaj. Tako ćete između ostalog uživati u prednostima električno podesive lumbalne podrške. Ako se odlučite za Arteon Elegance, na ovim sjedištima možete uživati u aktivnoj klimatizaciji: ventilatori koji omogućavaju nežno strujanje vazduha po tijelu, a time i namještanje željene temperature, garantuju ugodno prozračivanje. Preko posebno oblikovanih zračnih kanala u oblogama sjedišta odvode se vlaga i toplota kako biste se odlično osjećali i tokom dužih putovanja. Sjedište sa mogućnošću podešavanja u 12 položaja i sjedište sa mogućnošću podešavanja u 14 položaja vam kao vozaču Arteona nude mogućnost da tokom vožnje uživate i u masaži.

Bez obzira za koju ćete se varijantu odlučiti: kao vozač sjedećete na sjedištima ergoComfort koja su posebno prilagođena zahtevima karlice i koja imaju oznaku potvrde udruženja za zdravlje karlice i izvrsnu ergonomiju.

Saputnici na zadnjim sjedištima takođe se mogu osjećati kao kod kuće u novom modelu Arteon: zahvaljujući ugodnoj unutrašnjoj visini vozila i prostoru za noge.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team