Navigacija

Telefoniranje bez upotrebe ruku u novom modelu Arteon sada je znatno jednostavnije zahvaljujući integrisanoj bluetooth tehnologiji. Navigaciona funkcija "Discover Media" opremljena je ekranom osjetljivim na dodir za jednostavno rukovanje, CD playerom, dva USB priključka koji su kompatibilna sa Apple uređajima, USB utičnicom za punjenje i  dva otvora za SD kartice za reprodukciju MP3 i WMA fajlova. Ako želite više: opciono dostupan navigacioni sistem "Discover Pro" predstavlja infotainment sistem za one koji su posebno zahtjevni. On nudi ekran osetljiv na dodir veličine 23,4 cm, pregledan 3D prikaz mapa i internu flash memoriju. Rukovanje glasovnim komandama reaguje na izgovaranje naziva mjesta i ulica i u skladu sa uputstvima izračunava rutu. Sa priključenim telefonom možete sasvim jednostavno pozivati osobe iz vašega telefonskog imenika, i to tako što ćete izgovoriti njihovo ime. 

Nur verfügbar für Samsung Smartphones mit GSMA-Standard. Voraussetzung ist das optional erhältliche Navigationssystem "Discover Pro" und das optionale Schlüssellose Schließ- und Startsystem "Keyless Access".

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team