Motor

Ispod poklopca motora novog modela Arteon maksimalnu dinamiku osiguraće nekoliko efikasnih varijanti motora i mjenjača. BiTurbo motor snage 176 kW (240 KS) koji je dostupan za Arteon Elegance i R-Line (potrošnja goriva, l/100 km kombinovano 5,9; emisije CO2 kombinovano, g/km: 152) ubraja se među najsnažnije dizel agregate koji su trenutno u ponudi. Sa ovim motorom u sklopu serijske opreme dobijate pogon na sve točkove 4MOTION i električnu  blokadu diferencijala XDS i adaptivnu regulaciju voznog postroja DCC.

To se takođe odnosi i na vodeći agregat među benzinskim motorima modela Arteon koji je rezervisan za liniju opreme R-Line i koji impresionira svojom snagom od 206 kW (280 KS) (potrošnja goriva, l/100 km kombinovano 7,3; emisije CO2 kombinovano, g/km: 164).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team