Klima uređaj

Udobnost koju nudi 3-zonski klima uređaj "Air Care Climatronic" u modelu Arteon dolazi u sklopu serijske opreme. U kombinaciji sa opcionim elegantnim panoramskim podizno / kliznim krovnim prozorom sa električnom funkcijom podizanja i pomicanja nisu garantovani samo čudesni prizori i elegantni izgled. Svjetlost koja kroz ovaj prozor prodire u vozilo pruža jedinstven osjećaj prostranosti.

Novi Arteon raspolaže i opcionim inovativnim vjetrobranskim staklom za ugodnu klimu u vozilu. Ovo bežično grijano i infracrveno reflektirajuće vjetrobransko staklo smanjuje direktno zaslepljivanje sunčevim zracima.

Zahvaljujući opciono dostupnom zatamnjenom zadnjem staklu i pripadajućim zatamnjenim zadnjim bočnim staklima putnici na zadnjim sjedištima zaštićeni su od sunca, a dodatno je naglašen i elegantni izgled modela Arteon.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team