Dizajn svjetala

U sklopu serijske opreme tu su LED glavna svijetla, u koja se osim svjetala za dnevnu vožnju ubraja i automatsko uključivanje svjetala. Ova funkcija pomoću senzora za sumrak doprinosi optimalnom osvjetljenju. U kombinaciji sa opciono dostupnim navigacionim sistemima nudimo vam prediktivna glavna svijetla. Ona unapred osvjetljavaju zavoje - i prije nego što zakrenete volan u željenom smjeru.

Zadnja svjetla očaravaju modernom i estetskom LED tehnologijom. A zahvaljujući dinamičnim pokazivačima pravca u zadnjem dijelu modela Arteon Elegance i R-line nećete samo sigurno putovati već ćete pritom i vrlo dobro izgledati.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team