VW Arteon: Car-Net Security & Service

Jednako korisne u svakodnevici kao i u slučaju nužde: serijske Car-Net usluge "Security & Service"¹ pomoći će vam sa informativnim podacima i direktnom vezom sa Volkswagen centrom za kupce.

Kada je slijedeći inspekcijski servis? Koji je nivo napunjenosti rezervoara? Posebno onda kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da se odgovor na ova pitanja po želji može jednostavno dobiti i online. Zahvaljujući Car-Net uslugama "Security & Service"¹ na raspolaganju vam stoje brojni relevantni podaci o vašem vozilu na web portalu.

Tehnologija se međutim može pokazati jednako korisnom i tokom vožnje: ako sistem u okviru svojih granica registruje sudar, automatski će se uspostaviti kontakt sa Volkswagen centrom za kupce. Na ovaj način moguće je zavisno od situacije, alarmirati pomoć na licu mjesta i proslediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Vozač može preko audio veze dobiti podršku i pomoć dok ne stigne hitna služba.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team